de ziua mondială a vederii optyu are grijă de ochii tăi și oferă consultații gratuite

În fiecare an, în a doua joi din luna octombrie se sărbătorește Ziua Mondială a Vederii. Anul acesta ziua pică în data de 14 octombrie. OptyU este deja cel mai cunoscut brand de optică din Sibiu, așa că nu se putea altfel decât să ducă o campanie de conștientizare pentru sănătatea vederii. Iar campania durează de joi, 14 octombrie, până duminică, 17 octombrie în toate cele trei magazine OptyU.

Vederea este unul din cele mai importante simțuri, astfel că este necesar să i se acorde atenție specială. Iar un control anual este obligatoriu pentru a preveni mare parte din tulburările de vedere. Statisticile spun că 3 din 4 astfel de tulburări pot fi prevenite prin controale timpurii.

Iar acum, OptyU, de ziua Mondială a Vederii, oferă sibienilor această posibilitate. În toate cele trei magazine (Promenada Sibiu, Shopping City și Bulevardul Nicolae Bălcescu) consultațiile sunt gratuite de joi, 14 octombrie, până duminică, 17 octombrie.

Nu este nevoie de programare, iar acuitatea vederii va fi stabilită cu ajutorul celui mai performant aparat folosit de optometriști- Vision-R 800, care stabilește dioptriile în câteva secunde, la ”milimetru”.

de ziua mondială a vederii optyu are grijă de ochii tăi și oferă consultații gratuite

”Din cele 7,3 miliarde de oameni de pe planetă 26 de milioane sunt nevăzători, iar 217 milioane au probleme de vedere. Acestea din urmă cel puțin pot fi prevenite în urma controalelor anuale. Și în acest an venim în întâmpinarea sibienilor cu această oferă a consultațiilor gratuite, tocmai pentru a-i ajuta să depisteze la timp problemele care pot fi corectate ușor. Iar cei care descoperă în urma controalelor că au nevoie de ochelari, le oferim o reducere de 25% atât la rame, cât și la lentilele de vedere”, spune Oana Tarcea, administrator OptyU.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu