femeie amenințată cu bătaia de iubit – omul a intrat beat în casa ei din hosman
FOTO: arhivă

Un bărbat din județul Sibiu a fost reținut de polițiști după ce a încălcat un ordin de protecție și s-a dus în casa concubinei și a amenințat-o cu bătaia. Femeia a reușit să sune la 112 și să anunțe că e în pericol, însă până la venirea echipajelor, individul plecase.

„La data de 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 42 de ani din Alțâna, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție, faptă prevăzută și pedepsită de art. 47 alin. 1 din Legea nr.217/ 2003 și amenințare, faptă prevăzută și pedepsită de art. 206 din Cod penal”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

În cursul zilei de duminică, în jurul orei 17:35, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita au fost sesizați de o femeie în vârstă de 40 de ani din Hosman, cu privire la faptul că concubinul său, în jurul orei 17:00, fiind in stare de ebrietate, a venit la domiciliul ei și a amenințat-o cu acte de violență, încălcând totodată, ordinul de protecție emis de instanță. Până la sosirea echipajului de poliție, bărbatul a părăsit domiciliul victimei.

Două zile mai târziu, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Ultima oră

Comentariul meu