bursa locurilor de muncă la avrig - peste 160 de job-uri disponibile

Pornind de la nevoia de ocupare a angajatorilor şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi de la dorinţa de a fi cât mai aproape de aceştia, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu în paterneriat  cu Primăria Oraşului Avrig organizează, joi, 14.10.2021,ora 10.00, “Bursa locurilor de muncă”.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare a  persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a  persoanelor care doresc schimbarea locului de muncă actual prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Angajatorii care vor participa la „Bursa locurilor de muncă” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Până la această dată și-au anunțat participarea 8 angajatori care ofera 163 locuri de muncă.

Bursa locurilor de muncă se va desfășura la Sala Pavilion, din orașul Avrig, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară valabile la data desfășurării evenimentului.

Ultima oră

Comentariul meu