un localnic din coveș a bușit mașina de un stâlp și a plecat acasă - nu avea permis
foto: arhivă

Un bărbat din Coveș s-a urcat la volanul unei mașini neînmatriculate și, fără să aibă permis, a plecat la plimbare. N-a durat mult și a făcut accident. A lovit un stâlp, a abandonat autoturismul și a plecat acasă. Polițiștii l-au găsit a doua zi și au întocmit un dosar penal.

„În seara zilei de 10 octombrie a.c., în localitatea Coveș, în timp ce conducea un autoturism pe DC 31, un conducător auto a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, șoferul abandonând autoturismul la locul producerii incidentului. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În dimineața zilei de 11 octombrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita l-au identificat pe bărbatul aflat la volan. Acesta este localnic, are 38 de ani și nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, s-a constatat că autoturismul în cauză nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Ultima oră

Comentariul meu