poliția l-a prins pe bărbatul care a vandalizat statuia lui brukenthal - a fost amendat cu 500 lei

Polițiștii sibieni l-au identificat pe bărbatul care a aruncat cu vopsea pe statuia Baronului Samuel von Brukenthal din Piața Mare a Sibiului. Acesta a fost amendat cu 500 de lei.

Sâmbătă dimineața, polițiștii locali au găsit statuia lui Brukenthal din Piața Mare plină de vopsea. La scurt timp au început cercetările pentru a-l identifica pe cel care a vandalizat-o. Acesta a fost prins, luni dimineața, de oamenii legii.

„În urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii de la investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, in cursul acestei zile a fost identificat bărbatul care în dimineața zilei de 9 octombrie a.c., în jurul orei 06:00, ar fi aruncat cu o substanță ce pare vopsea pe o statuie din Piața Mare a municipiului Sibiu”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. poliția l-a prins pe bărbatul care a vandalizat statuia lui brukenthal - a fost amendat cu 500 lei

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei conform art. 2 punctul 4 din Legea 61/1991 (aruncarea asupra unei persoane, construcții sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel, cu substanțe inflamante, iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, corosive sau care murdăresc, dacă nu s-au produs vătămări ale integrității corporale sau sănătății, ori pagube materiale).

Cercetările în acest caz continuă, urmând a fi luate măsurile legale în funcție de prejudiciul comunicat de către partea vătămată.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Gata ați prins MARE INFRACTOR dar la TRAFICANTII DE COPII stați la porții dar și pe INFECTANTII de la CONGRES sunt LIBERI TOTII pe când se mănâncă liniștiți meniu cu 6 lei în Parlament pe PROSTII i
    VANATI prin HORECA…???