video ninge în mai multe zone - zăpada s-a așternut deja pe transaplina
Sursa foto: g4media.ro

În mai multe zone ale țării a nins. La Rânca a nins noaptea trecută, iar pe  Transalpina, stratul de zăpadă măsoară deja aproximativ trei centimentri, potrivit informațiilor transmise de Digi24.

 

„Pe DN 67C, în zona stațiunii Rânca, utilajele CNAIR patrulează și intervin, atunci când este nevoie, cu materialantiderapant pentru asigurarea condițiilor de circulație în siguranță” au transmis reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care au postat și un video pe contul de facebook.

Sectorul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului este închis, temporar, circulației publice.

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” url=”https://fb.watch/8xaRjEh-rN/” /]

Potrivit imaginilor furnizate de Salvamont Prahova, și la Baza de salvare montană Baba Mare a nins și s-a depus un strat de zăpadă. Baza este situată în județul Prahova la o altitudine de 2.260 de metri.

 

Pentru zilele următoare, la munte sunt așteptate temperaturi sub minus 3 grade Celsius, dar și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

 

Meteorologii au emis o informare meteo, valabilă pentru tot weekendul, de vreme deosebit de rece, precipitații moderate cantitativ, predominant ninsori la munte și intensificări temporare ale vântului, relatează digi24.ro.

Ultima oră

Comentariul meu