reabilitarea bisericii evanghelice este gata - iohannis, așteptat la inaugurarea de duminică
FOTO arhivă

Lucrările de reabilitare a Bisericii Evanghelice din Piața Huet din Municipiul Sibiu au ajuns la final. Slujba de inaugurare va avea loc duminică, iar la aceasta este așteptat și președintele Klaus Iohannis.

Intrată într-un proces de consolidare, restaurare și reabilitare în anul 2018 cu fonduri europene în valoare de 21.910.483 lei, Biserica Evanghelică din Piața Huet a ajuns la finalul drumului în ceea ce privește finalizarea proiectului.

Slujba de inaugurare a bisericii va avea loc duminică, 10 octombrie. La eveniment este așteptat să ia parte și președintele Klaus Iohannis.

Slujba festivă are loc începând cu ora 10:00, iar mai apoi vor avea loc și evenimente precum concerte, prelegeri și inspecții. Copiii vor putea vizita întreaga biserică printr-un tur ghidat. De asemenea, se va putea vizita și ferula și turnul.

Programul poate fi consultat AICI.

Din pricina situației epidemiologice actuale, numărul participanților la eveniment este limitat. Persoanele care nu pot fi prezente fizic, pot vedea întreaga slujbă pe pagina de Facebook a parohiei.

Ultima oră

Comentariul meu