roxana mirabela a dispărut de acasă din hamba - sunați la 112 dacă o vedeți
Sursă foto: IPJ Sibiu

O adolescentă de doar 17 ani din satul Hamba, comuna Șura Mare, județul Sibiu a fost dată dispărută de tatăl său, în jurul orei 6.30, pe nouă octombrie, după ce a plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu s-a mai întors.

 

Polițiștii sibieni au început deja căutările.

Fata se numește Acatincăi Christine Roxana Mirabela și are o constituție altletică, ochii verzi, 55 kg, 170 cm înățime, părul este lung, de culoare roșie și cu fir drept.

Tatăl minorei a declarat că în momentul plecării, minora purta pantaloni tip jeans, geacă din material blue – jeans și încălțăminte tip sport de culoare alb.

Smenele particulare prin care o puteți recunoaște sunt: tatuaj încheietura mâinii stângi – brățară cu trandafiri, tatuaj braț stâng – femeie ținând un trandafir în mână, tatuaj antebraț – “NO LIMIT”.

 

Persoanele care au văzut-o pe tânără sau dețin informații sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. MILITIA vânează dacă ai masca dar STAU LA PORTILE TRAFICANTILOR DE COPII dar și la INTRARILE INFECTATILOR de la CONGRESE…???