mascații i-au făcut o surpriză unui băieţel de 8 ani de ziua lui de naștere

Surpriză plăcută făcută de mascați unui băieţel de 8 ani de ziua lui de naștere – Acesta și-a serbat ziua de naştere alături de colegii de clasă, dar şi de poliţiştii de la Serviciul de Acţiuni Speciale, după ce le-a spus părinţilor că doreşte să devină „poliţist-mascat”.

mascații i-au făcut o surpriză unui băieţel de 8 ani de ziua lui de naștere

Robert le-a povestit părinţilor că i-a văzut pe „mascaţi” doar la televizor, în cadrul unor intervenţii în care îi imobilizau pe cei certaţi cu legea, şi că ar dori să-i întâlnească pe poliţişti de ziua lui.

„Cunoscând pasiunea lui Robert pentru uniforma şi maşinile de intervenţie ale poliţiştilor, mama acestuia s-a gândit să-i ofere o surpriză chiar în ziua în care micuţul a împlinit 8 ani. Aceasta s-a gândit să îi îndeplinească dorinţa şi a contactat prin intermediul unui e-mail Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, iar poliţiştii au răspuns cu drag iniţiativei părinţilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Iniţial, la şcoala în care învaţă Robert poliţiştii au organizat o activitate preventivă în cadrul căreia băiatul şi colegii lui din clasa a II-a au învăţat principalele reguli de circulaţie rutieră, cum să se ferească de „oamenii răi” şi să aibă încredere în poliţişti atunci când ei sau cei apropiaţi sunt victime ale unor infracţiuni.

Cei mici au fost invitaţi în curtea şcolii, acolo unde au avut ocazia să exploreze autospeciala de poliţie rutieră şi să vadă cum acţionează „faimosul” aparat radar.

Acţiunea a culminat cu apariţia luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, care au intrat în curtea şcolii cu girofarurile pornite, i-au făcut urări sărbătoritului, i-au oferit un tort de ciocolată, au dat mâna cu el şi l-au lăsat să exploreze interiorul maşinii de poliţie.

La final, toţi copiii au primit de la poliţişti dulciuri, insigne cu menţiunea „poliţist-junior” şi ultimul număr al revistei „Poliţia Română”, scrie Agerpres.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu