foto: bărbat pe trotinetă lovit de o mașină în sensul giratoriu de la ramada

Un bărbat a fost transportat la spital după ce a fost lovit de o mașină în Piața Unirii din Sibiu. Acesta circula pe o trotinetă electrică.

Potrivit polițiștilor, sibianul se afla pe trotineta electrică personală.

foto: bărbat pe trotinetă lovit de o mașină în sensul giratoriu de la ramada

„Este vorba despre o coliziune între o trotinetă condusa de către un sibian în vârstă de 51 de ani și un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Teleorman. Polițiștii rutieri efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, sibianul aflat trotinetă a fost rănit, astfel că a fost transportat la spital.

„S-au acordat îngrijiri medicale bărbatului care a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism cranio cerebral și contuzii la nivelul membrului inferior”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ar trebui interzisa complet circulatia acestor trotinete pe drumurile publice. Au devenit foarte suparatoare in ultima perioada, incurcand la propriu buna desfasurare a traficului. Sunt un adevarat pericol, mai ales ca pot fi conduse de orice persoana, indiferent daca aceasta cunoaste sau nu regulile de circulatie. Oricine si oricum poate circula liber cu aceste mijloace si se pare ca nu au nici o raspundere, in schimb conducatorii de autovehicule au acum o dubla raspundere, si pe aceea a unui inconstient care se aventureaza pe doua roti, mai ceva decat pe patru.