de ce e bine să verifici anvelopele mașinii, când să le schimbi și unde poți găsi oferte avantajoase

Anvelopele mașinii sunt cel mai important element de siguranță atât pentru conducătorii auto, cât și pentru pasageri. Tocmai de aceea, autoturismul personal trebuie să beneficieze constant de atenție sporită și verificări regulate, mai ales pentru șoferii care se pregătesc să plece în vacanță sau la un drum lung. Astfel, înainte de orice concediu, precum și înainte de intrarea în sezonul rece, este recomandată vizita la un service, pentru verificarea detaliată a anvelopelor. La fel ca orice altă piesă esențială a autoturismului, anvelopele trebuie să fie examinate cu atenție de către specialiști. Iony Grup vine astfel în întâmpinarea sibienilor, și nu numai, pentru schimbarea, verificarea, întreținerea sau schimbul anvelopelor!de ce e bine să verifici anvelopele mașinii, când să le schimbi și unde poți găsi oferte avantajoase

Verificări gratuite și montaj gratuit, la Iony

Dacă vrei să afli starea anvelopelor propriului autoturism, dai o fugă la Iony, iar echipa de mecanici profesioniști îți oferă gratuit serviciul de verificare, indiferent dacă ești deja client sau îți dorești doar o simplă constatare. Iar dacă se observă că e cazul să faci un upgrade, către un set de anvelope noi, e bine să știi că și în această toamnă, cei de la Iony readuc super oferta  la anvelope: plătești trei, și primești patru! Acum, la Iony ai 3+1 gratis la anvelopele de iarnă, dar și la cele mixte! Montajul este gratuit, achitându-se doar echilibratul roților. Oferta este valabilă în cele două magazine IONY, pentru anvelopele aflate pe stoc.

”Am reintrodus oferta 3+1 gratis la anvelope deoarece considerăm că acestea sunt o parte vitală a oricărei mașini, iar schimbarea lor la timp este foarte importantă. Sarea, zăpada, gheața, murdăria, praful de frână, ozonul și aerul degradează în timp anvelopele. Iar, pe de altă parte, anvelopele ținute în garaj și nefolosite prea mult timp nu mai oferă nici ele siguranță. Astfel, indiferent de gradul lor de uzare, recomandăm ca anvelopele să fie schimbate o dată la 5 ani pentru a preveni deteriorarea bruscă a cauciucului.” Spune Ioan Băra, fondatorul Iony Grup. Tocmai de aceea, oferta Iony este de neratat, deoarece, la prețuri considerabil reduse, poți avea anvelope noi, care ajută mașina să ruleze în cele mai bune condiții, în siguranță și confort, pe orice tip de drum. ”Oferta noastră e completată și de montajul pe care îl asigurăm gratuit, astfel încât clienții noștri să aibă cât mai puține bătăi de cap. Și bonus, oferim un gel hidroalcoolic igienizant Dreissner, pentru că e foarte util de avut în mașină, mai ales în această perioadă.” completează Ioan Băra.

Acestea nu sunt singurele promoții pe care clienții le pot găsi la Iony. Pe lângă super oferta 3+1 GRATIS la anvelopele de iarnă sau mixte, cei care apelează la serviciile acestora pot avea reduceri la manoperă pentru schimbul pieselor achiziționate din rețeaua Iony, sau chiar manoperă gratuită pentru schimbul de ulei, la achiziția uleiului și a filtrului de ulei din magazinele Iony. În plus, lunile următoare sunt anunțate și alte promoții, tocmai de aceea, conducătorii auto interesați de serviciile și ofertele extraordinare de aici, pot accesa pagina de Facebook IONY Grup sau site-ul IONY  pentru a fi mereu la curent cu noutățile. De asemenea, specialiștii IONY Grup pot fi găsiți în cele două locații din oraş – strada Henri Coandă Nr.63 B, sau Vasile Cârlova din cartierul Ştrand.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu