Confort și siguranță la tine acasă - Deviza noului cartier "Vlarina Residence" la Șura Mare

Astăzi vrem să oferim răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pentru cei care urmăresc proiectul nostru sau se gândesc de ce ar trebui să aleagă o casă în cartierul „Vlarina Residence”, din Șura Mare, strada Nouă,  ce le poate oferi dezvoltatorul, spre deosebire de ceilalți, iar la final noi vom descrie filosofia proiectului.

Despre proiect:

  • Proiectul nostru include 80 de case de două tipuri, 96 m.p. utili și 110 m.p. utili, precum și două facilități comerciale în care vor fi amplasate un supermarket cu o farmacie și o clădire de birouri P + 1 pentru clienții noștri. Deoarece pandemia a introdus propriile reguli în viața noastră, mulți clienți au declarat că le-ar fi convenabil să aibă birouri lângă casele lor.
  • Parcelele din cartierul nostru sunt cele mai mari, de la 700 la 1000 m.p., fiecare parcelă are propriul CF. Cartierul „Vlarina Residence” va fi iluminat, va avea zonă verde și trotuare, precum și o barieră la intrare în cartier.

Din ce materiale se contruiesc casele, în ce stare se predau clienților și la ce utilități vor fi racordate?

  • Folosim materiale de construcție pentru case numai de la furnizori testați în timp care produc materiale de înaltă calitate și au toate certificatele de calitate necesare (beton de la HOLCIM, cărămidă de la CEMACON, țiglă pentru acoperiș de la BRAMAC, tâmplărie REHAU).
  • Casele vor fi predate clienților noștri “la cheie” (fațada va fi realizată din polistiren 10 cm x 80 x PS, finisată cu tencuială decorativă și piatră naturală, conform proiectului).

Interiorul va fi în varianta albă (pereți lavabili, tavan cu rigips, pereți îmbrăcați cu vată minerală grosime 20 cm). Centrală termică cu încălzire în pardosea cu șapa.

  • Racordarea la utilități:

Toate casele vor fi racordate la Apa-canal, gaz, curent electric și internet, totul în stare de funcționare, asa cum este stipulat în contract.

Când va fi predat cartierul, cât costă casele și care este suma avansului necesar? Confort și siguranță la tine acasă - Deviza noului cartier "Vlarina Residence" la Șura MareConfort și siguranță la tine acasă - Deviza noului cartier "Vlarina Residence" la Șura Mare

Cartierul nostru include 80 de case și două facilități comerciale. Primele 60 de case vor fi predate la finele anului 2022, celelalte 20 – la mijlocul anului 2023. Costul caselor noastre inclusiv terenul aferent (de la 700 m.p.) este cel mai avantajos de pe piața imobiliară.

Filosofia proiectului nostru:

În luna noiembrie avem preturi promotionale:
  • 105 000 euro pentru o casă de 139 m.p. construit

  • 115 000 euro pentru o casă de 152 m.p. construit.

Noi am lucrat foarte mult timp asupra designului pentru a crea o locuință modernă și confortabilă, în care utilul este îmbinat cu plăcutul. Fiecare casă are o terasă unde vă puteți bucura de peisaj și de aerul curat la o ceașcă de cafea. După predarea proiectului, casele noastre vor crește în preț, în cazul în care vreunul dintre clienți va dori să-și vândă casa, aceasta nu va constitui o problemă.

Crearea unui sejur confortabil cu priveliști superbe și la aer curat, departe de agitația orașului, dar în apropierea acestuia, la 5 km de centura Sibiului, unde se află magazine vitale și un Mall.

Așteptăm pe toată lumea la prezentare!

Ne puteți contacta la numărul de telefon 0770791657.

FACEBOOK https://www.facebook.com/VLARINA.RO/

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Arata fantastic … sunt impresionat de inspiratia arhitectului care a proiectat acest cartier unic in frumusete … ca un microcip… probabil a lucrat cu un calculator professional care are si functia „copy/paste” … felicitari!