înfiorător - un bărbat a fost omorât de un taur la sibiu
foto: arhivă

Un bărbat a fost găsit mort, joi după amiaza, într-o fermă de pe raza municipiul Sibiu. Se pare că omul a fost omorât de un taur. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Polițiștii sibieni au fost sesizați joi, în jurul orei 17:00, despre faptul că un bărbat zace într-un țarc din incinta unei ferme de pe raza municipiului Sibiu. Primele informații au fost că acesta este decedat.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Sibiu, medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști, precum și din examinarea sumară a cadavrului realizată de către medicul legist a rezultat faptul că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, din orașul Ocna Sibiului, angajat al fermei, ar fi fost atacat de unul dintre taurii din țarc, rănile suferite provocându-i decesul.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, este vorba despre ferma Drotleff din Sibiu.

Trupul bărbatului a fost transportat la Servciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei exacte a decesului. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care s-a produs acest incident.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Barbatul în cauza avea 35…nu 43…nu știu de unde ati scos-o…și el nu a fost gasit într-un tarc.. din incinta(domnisoara/doamna Madalina)ci pe camp…-daca știi ce-i ala….Voi astia de la ora de sibiu….numa infloriti…daca nu va informati corect stati naibii in banca voastra.La fel și cu un accident produs anu asta pe Valea Oltului…Nr de masini implicate au fost cu 2 mai putin decat ati spus voi.Intamplarea face ca eu am trecut pe acolo și nu erau cate ziceti voi.Inainte de a ajunge prin zona am citit pe net la un site care e national si respectabil…nu ca voi,care declara nr corect de mașini implicate în accident.Deci ei chiar daca erau din Bucuresti au putut da informația corecta.Voi ce naiba fumati/beți,de sunteți asa de superficiali??Aveti probleme cu capu..cu resursele și cu aritmetica.Voi puneti la orice .. din burta.Si infloriti…Vai steaua voastra!!Nu mai mințiți si dezinformati lumea,verzelor!!!!!!!!