Doi sibieni din Jina întorși din străinătate, amendați că n-au stat în carantină
FOTO IPJ Sibiu

Polițiștii sibieni continuă controalele în județ. Două persoane care s-au întors recent din străinătate și care ar fi trebuit să stea în carantină au fost amendate cu 1.000 de lei fiecare.

În cursul zilei anterioare, 70 de polițiști sibieni au fost angrenați în acțiuni de verificare, fiind controlate 764 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina. De asemenea, au fost verificate 47 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 161 de mijloace de transport, din care 25 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei, dintre care 2 sancțiuni în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind carantina. Amendă au primit o femeie în vârstă de 41 de ani și un bărbat în vârstă de 28 de ani, amândoi din localitatea Jina, reveniți din străinătate. Șapte sancțiuni cu avertisment au fost aplicate pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară.

Ultima oră

Comentariul meu