care sunt ultimele modele de hanorace pentru bărbați?
Care sunt ultimele modele de hanorace pentru bărbați?

Hanoracele sunt articole vestimentare controversate, percepția asupra lor schimbându-se de-a lungul timpului, la fel și modul în care sunt purtate.

Dacă la început acestea reprezentau stilul stradal prin excelență, fiind purtat mai ales de așa-numiții „băieți de cartier”, mai ales variantele de hanorace cu glugă, astăzi, hanoracul poate completa orice ținută purtată cu ocazii diverse: la muncă, pe stradă sau la plimbare, hanoracul a devenit prieten de nădejde al celor care doresc un confort termic ridicat prin purtarea unui articol vestimentar versatil, la modă.

Ce hanorace sunt la modă în acest moment?

Hanoracele cu glugă rămân varianta supremă atunci când vine vorba despre alegerea unui hanorac bărbătesc la modă. Modele simple sau complexe, cu imprimeuri sau fără, în culori variate, modelele de hanorace barbati pe answear.ro ar putea reprezenta soluția ideală pentru o ținută deosebită purtată de orice bărbat care dorește să se simtă bine în ceea ce poartă, dar să se simtă în același timp și la modă.

Sezonul acesta sunt la modă mai ales modelele de hanorace care permit combinarea celor două stiluri: stilul sportiv cu stilul elegant. Bărbații au posibilitatea de a fi sportivi și stilați în același timp, obținând ținute deosebite pe care le pot asorta în stil propriu, personalizat.

Deși articolele vestimentare supradimensionate au rămas în tendințe, în cazul hanoracelor lucrurile se schimbă: în acest moment se poartă hanorace care se potrivesc perfect mărimii pe care o ai, hanorace care se așază foarte bine pe corp și care îți permit să porți ținute stratificate. Așadar, peste un hanorac elegant în culoarea preferată poți lua și o jachetă de piele sau una din denim în zilele în care simți nevoia unui strat suplimentar de haine pentru a beneficia de confortul termic de care ai nevoie, dar și pentru a avea o ținută la modă, în tendințe.

care sunt ultimele modele de hanorace pentru bărbați?
hanorace barbati

La ce poți asorta hanoracul bărbătesc pentru ținute deosebite, la modă?

Combinațiile extravagante sunt la modă în acest an și în acest sezon. Așadar, să alegi un hanorac la modă de pe ANSWEAR, pe care să îl combini cu o pereche de pantaloni eleganți și cu o pereche de sneakers nu mai este un lucru ciudat. Combinațiile de acest fel sunt la modă, iar un hanorac și o pereche de pantaloni eleganți sau de pantaloni chino pot completa în mod perfect ținuta ideală pentru serviciu, pentru școală sau pur și simplu pentru desfășurarea activităților din rutina zilnică.

Blugii au rămas prietenul preferat al hanoracelor încă de la moda stradală pe care o reprezenta acest articol de vestimentație, însă noutatea este dată de faptul că poți completa această ținută fie cu o pereche de sneakers sau teniși, fie cu o pereche de pantofi eleganți, pentru o ținută completă și complexă.

Pielea naturală sau sintetică, denimul, bumbacul sau polarul, toate acestea se pot combina cu succes cu un hanorac cu glugă sau fără glugă în care te poți simți foarte bine în pielea ta. Ținutele deosebite sunt completate întotdeauna de articole deosebite, iar hanoracul este astăzi un articol versatil pe care orice bărbat care dorește să fie la modă îl poate purta cu încredere.

Ultima oră

Comentariul meu