anchetă la poliție în cazul sibianului răpus de covid, care a declarat înainte să moară că avea certificat fals de vaccinare
Sursa Foto - Digi24

Anchetă de amploare la Sibiu în cazul unui tânăr infectat cu COVID-19, decedat în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență. Sibianul le-ar fi spus medicilor, când era pe patul de spital, chiar înainte să moară, că are un certificat de imunizare fals, potrivit Ioanei Codru, coordonatoarea secției.

Unul dintre pacienții care au decedat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) COVID-19 a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Sibiu a fost un tânăr care, înainte să piardă lupta cu boala, le-a mărturisit medicilor că are un certificat de vaccinare, dar de fapt nu s-a imunizat. Cumplita mărturie a fost făcută marți de către coordonatoarea secției, medicul Ioana Codru, pentru Agerpres.

VEZI AICI POVESTEA PE LARG

În urma apariției în spațiul public a acestor informații, polițiștii au demarat o anchetă.

„Ca urmare a informațiilor apărute în mass – media cu privire la utilizarea unui certificat fals de vaccinare de către un pacient al unei unități medicale sibiene, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au demarat verificări preliminare în vederea stabilirii situației de fapt. Rezultatele obținute în urma acestor cercetări au fost înaintate astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru a dispune în consecință, conform competenței”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Sursele Ora de Sibiu spun că, până la acest moment, nu au fost găsite indicii care să susțină povestea cum că tânărul ar fi avut un certificat de vaccinare fals.

Ultima oră

Comentariul meu