foto: controale fulger pe valea oltului - zeci de șoferi vitezomani prinși într-o oră

Polițiștii vâlceni au acționat pe Valea Oltului în noaptea de marți spre miercuri pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere. Au fost opriți la control zeci de șoferi, unii dintre ei vitezomani, care au fost și amendați.

foto: controale fulger pe valea oltului - zeci de șoferi vitezomani prinși într-o oră

Mai multe șoferi au fost opriți pentru control pe Valea Oltului, în orașul Călimănești. Unii dintre ei conduceau cu viteze extrem de mari, motiv pentru care au fost sancționați de polițiștii rutieri.

„La data de 6 octombrie a.c., în intervalul 02:00-03:00, polițiștii au acționat în orașul Călimănești, fiind oprite pentru control 20 de autoturisme și aplicate 9 sancțiuni contravenționale de 1.400 de lei, pentru depășirea vitezei legale”, informează reprezentanții IPJ Vâlcea. foto: controale fulger pe valea oltului - zeci de șoferi vitezomani prinși într-o oră foto: controale fulger pe valea oltului - zeci de șoferi vitezomani prinși într-o oră

Cu o zi în urmă, în județul Vâlcea, la Băbeni, a avut loc o acțiune similară. Într-o singură oră, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei legale.

Ultima oră

Comentariul meu