tineri prinși în flagrant în timp ce furau scule dintr-o mașină de pe calea cisnădiei
foto: arhivă

Doi tineri, unul în vârstă de 16 ani și altul de 19 ani, au fost prinși în flagrant de jandarmii și polițiștii sibieni în timp ce furau mai multe scule dintr-o autoutilitară parcată pe Calea Cisnădiei. Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii sibieni au fost sesizați, în noaptea de duminică spre luni, că doi tineri încearcă să fure bunuri dintr-o autoutilitară parcată pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu.

„La fața locului s-au deplasat rapid un echipaj de polițiști și un echipaj de jandarmi care au reușit prinderea în flagrant a doi tineri care ar fi sustras scule electrice dintr-o autoutilitară, scule pe care le-ar fi ascuns în vegetația din apropierea mașinii. Bunurile, în valoare de 9.500 de lei, au fost recuperate și înapoiate proprietarului autoutilitarei”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Față de cei doi tineri în vârstă de 16, respectiv 19 ani, sibieni, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au luat măsura reținerii 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în seara zilei de 4 octombrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cei doi au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Ultima oră

Comentariul meu