copil snopit în bătaie la veștem fiindcă a scăpat bivolii în recolta vecinului

Un copil a fost snopit în bătaie de șeful tatălui său. S-a întâmplat zilele trecute, într-un câmp din localitatea Veștem. Se pare că băiatul, în vârstă de 15 ani, trebuia să aibă grijă de mai multe animale în lipsa tatălui său. Copilul a pierdut animalele în recolta unui alt cetățean, iar patronul s-a enervat și l-a luat la bătaie. Acesta a fost inițial reținut de polițiști, iar în prezent este arestat preventiv.

Totul s-a petrecut în data de 3 octombrie. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut atunci un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Veștem, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„În fapt, bărbatul este bănuit că, în dimineața zilei de 3 octombrie a.c., în jurul orei 09,00, în timp ce se afla în extravilanul localității de domiciliu, l-ar fi agresat fizic pe un minor, localnic în vârstă de 15 ani, pe fondul unor neînțelegeri legate de pășunat. În urma agresiunii, minorul a fost transportat la spital unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale suplimentare”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, copilul ar fi fiul ciurdarului. Acesta n-a putut avea grijă de niște bivoli în ziua respectivă, astfel că și-a lăsat copilul în locul lui. Băiatul ar fi pierdut din vedere bivolii și, fiindcă au intrat în recolta unui vecin, proprietarul animalelor l-a luat la bătaie. Se pare că acesta l-ar fi luat de piept, l-a ridicat și la trântit de câteva ori pe pământ.

Presupusul agresor a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, iar la data de 4 octombrie judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu