ce au făcut sibienii când a picat facebook - ”am copt vinete și ardei” și ”am dormit de la nouă”

Ziua de luni a fost una aproape apocaliptică pentru împătimiții rețelelor sociale. Pentru aproape 7 ore Facebook-ul, Whatsapp-ul și Instagram-ul nu au funcționat. În astfel de momente, cei care respiră pentru a da scroll au intrat în panică. Nu au știut ce se întâmplă, au resetat telefoanele de zeci de ori și au alarmat providerii de internet. A fost însă și o altă categorie care și-a păstrat calmul și a găsit altceva de făcut. De exemplu au stat de vorbă cu restul familiei ori s-au îndeletnicit cu treburi casnice.

VEZI AICI DE CE AU PICAT LUNI REȚELELE SOCIALE

La întrebarea Ora de Sibiu ”Cum a fost luni fără Facebook, WhatsApp şi Instagram?” zeci de sibieni au răspuns, unii mai în glumă, alții mai în serios.

O sibiancă a spus că în felul acesta ne mai facem timp pentru câte o rugăciune, în timp ce mulți alții au spus că au fost un moment de respiro binevenit.

Un alt sibian a descoperit vechile metode de ”chat”- ”Daa …! Exista si mesaje simple pe telefon”, a scris el. În același ton a comentat un alt cititor ”Am sunat si am trimis sms, ca acum câțiva ani”.

Mulți sibieni au recunoscut că nu le-a venit să creadă ce se întâmplă și au dat vina pe gadget-uri. ”Si eu care mi-am încărcat toate cartelele, crezând ca nu merge netul din casa, si am redeschis telefoanele de 3-4 ori pana mi-am dat seama si mi-am zis ,,No, da stai ma, ca ăștia iar îmi dau țeapă și eu ma agit ca nebuna. Au picat iar rețelele, ca doar nu-i prima data când se întâmplă”. Si m-am pus frumos pe așteptat, sperând ca în 15-30 min își revine?”, scrie o sibiancă.

O doamnă spune că a profitat de timpul liber și a gospodărit ”Am copt vinete, am pus ardei kapia la borcan…deci? Am pierdut ceva?”

Alții au petrecut mai mult timp povestind cu membrii familiei ”Am petrecut mai mult timp cu ai mei, am aflat și eu ca de fapt, sunt oameni de treabă”, spune un sibian sau ”Nea-m cunoscut părinții, par oameni de treabă”, scrie un altul.

Altcineva se bucură de necazul lui Mark Zuckerberg care se spune că a pierdut 7 miliarde de dolari în cele 7 ore. ”Satisfăcut! Mai ales când am aflat ca a pierdut câteva miliarde pentru doar atât. Dacă era mai mult…rezistam”

Un alt cititor glumește și spune că vor apărea cărți poștale cu semnul de Like ”Am auzit că unii au început să scrie deja carți postale cu ?”, este postare acestuia. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu