bărbatul atacat de urs la porumbacu de sus a fost operat - este la terapie intensivă
foto: arhivă

Un bărbat a fost atacat de un urs, luni seara, pe un câmp din localitatea Porumbacu de Sus. Omul a reușit să fugă și să se adăpostească într-o cabană până când jandarmii, polițiștii și echipajele medicale au ajuns la el. Sibianul a fost dus de urgență la spital, unde a fost operat, având răni la nivelul capului. În prezent, este internat pe secția de Terapie Intensivă acolo unde se recuperează.

Locuitorii din Porumbacu de Sus au fost în alertă luni seară din cauza unui urs a cărui prezență a fost semnalată și prin mesaje de tip RO-Alert. Un bărbat a fost atacat de animal, în timp ce se afla pe câmp. Din fericire, a reușit să scape de el și să se ascundă într-o cabană până când autoritățile au venit să-l salveze.

Sibianul, în vârstă de 47 de ani, a fost însă rănit grav la nivelul capului. În plus, a suferit contuzii la nivelul toracelui și picioarelor. A fost dus de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu acolo unde a fost operat.

„Pacientul, în vârstă de 47 ani, a suferit traumatisme la nivelul scalpului, feței precum și contuzii toracice și ale membrelor inferioare. S-a intervenit chirurgical, pacientul este internat în cadrul Secției Anestezie și Terapie Intensivă, ca pacient al secției BMF”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

În momentul de față, starea bărbatului este stabilă, acesta fiind conștient și sub supraveghere și tratament de specialitate.

Ultima oră

Comentariul meu