dosare penale pentru doi șoferi băuți care s-au aventurat în trafic la sibiu
FOTO: arhivă

Un nou final de săptămână, noi șoferi băuți prinși la volan. Polițiștii sibieni au depistat, în trafic, doi bărbați aflați sub influența consumului de alcool. Ambii s-au ales acum cu dosare penale.

Primul șofer a fost depistat la data de 1 octombrie, în jurul orei 08,30.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Avram Iancu de către un localnic în vârstă de 50 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Cel de-al doilea șofer a fost depistat în noaptea următoare, la ieșirea din Sibiu spre Șelimbăr. „Polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Vurpăr, a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, spune Welter.

După recoltarea probelor biologice, în cauză s-au întocmit  actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu