video - incendiu în secția ati a unui spital din constanța - cel puțin nouă pacienți morți

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a fost chemat să intervină la Spitalul de Boli Infecțioase, în municipiul Constanța.

ISU Constanța confirmă decese în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, dar nu știe despre câte persoane este vorba. Digi24 anunţă că din surse MAI ar fi raportați 9 pacienți morți.

Până la această oră, pompierii au confirmat că există o sesizare de fum din clădirea Spitalului de Boli Infecțioase. Incendiul a izbucnit la secția ATI. A fost activat planul roșu de intervenție. Pacienții sunt evacuați.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Ministerul Sănătății a anunțat, referitor la incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, că, din primele date transmise de către Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, vineri dimineață se aflau internate în unitatea sanitară un număr de 113 persoane, din care 10 persoane în ATI.

Toți pacienții vor fi transferați la Spitalul Județean de Urgență Constanța, la Spitalul de Pneumoftiziologie și un spital mobil ISU.

La solicitarea ministrului interimar al Sănătății, au fost activate de către DSP Constanța și unitățile sanitare din Medgidia și Mangalia, în caz de nevoie.

[fvplayer id=”196″]

[fvplayer id=”197″]

video - incendiu în secția ati a unui spital din constanța - cel puțin nouă pacienți morți video - incendiu în secția ati a unui spital din constanța - cel puțin nouă pacienți morți video - incendiu în secția ati a unui spital din constanța - cel puțin nouă pacienți morți video - incendiu în secția ati a unui spital din constanța - cel puțin nouă pacienți morți

Ultima oră

Comentariul meu