șorțuri de unică folosință

Unele meserii precum cea de măcelar implică multă murdărie. Aceste șorțuri sunt folosite în special în industria alimentară și principalul lor rol este acela de a ne proteja de murdărie și să asigure protecția echipamentului de lucru.

 

Dacă lucrezi în această industrie și vrei să rămâi curat de-a lungul întregii zile ai nevoie de șorțuri de unică folosință. Este accesoriul perfect, un echipament cu avantaje multiple.

Ideal pentru a proteja în timpul efectuării diferitelor sarcini

Șortul de unică folosință este un echipament care posedă numeroase atuuri interesante:

  • Este practic și economic totodată;
  • Este un echipament polivalent deoarece ne poate proteja de mizerie atunci când efectuăm diferite sarcini de lucru care implică murdăria;
  • Corespunde perfect exigențelor profesioniștilor din domenii precum măcelărie sau pescărie;
  • Este un accesoriu deosebit de confortabil.

Un echipament de protecție rezistent, practic și confortabil

Plasticul alb din care șorțul de unică folosință este realizat este deosebit de rezistent. Nu prezintă niciun risc de deșirare sau de rupere. Extrem de practic, ne permite să câștigăm timp prețios. Acest accesoriu este ușor de îmbrăcat. În momentul în care am terminat treaba este de ajuns să îl dăm jos și să îl aruncăm la coșul de gunoi. Răspunde perfect nevoilor de igienă și oferă o curățenie impecabilă.

 

Un accesoriu complet ecologic

Este conceput din plastic, mai precis din polietilenă de mare densitate. Acest material dispune de mare impermeabilitate și de o etanșeitate perfectă pentru a asigura protecția optimă. Te poate proteja de produsele chimice, de sânge sau de grăsime. Din punct de vedere ecologic, răspunde în egală măsură exigențelor de protecție deoarece este un material reciclabil. De altfel, este perfect adaptat contactului alimentar.

Drept urmare, șorțurile de unică folosință au drept principal scop protejarea persoanei care le poartă. Fie că lucrezi într-un laborator, într-o societate agroalimentară, într-o măcelărie sau într-o bucătărie, ai nevoie de ele pentru a te proteja de murdărie.

Au rolul de a-l proteja pe cel care le poartă de orice tip de contaminare în contact cu substanțe sau obiecte de risc. Purtarea sa în diferite domenii de activitate constituie o regulă de igienă fundamentală de bază.

Ce avantaje prezintă șorțurile de unică folosință?

După cum îi indică și numele, șorțul de unică folosință este destinat să fie folosit o singură dată. Fabricat din propilen sau polietilenă, acest tip de îmbrăcăminte nu se poate spăla și trebuie aruncată imediat după folosire. Drept urmare, un șorț de unică folosință este mai practic deoarece nu necesită niciun fel de spălare înainte de utilizare. Este mai sigur ca îmbrăcăminte de protecție deoarece nu există niciun fel de risc legat de o spălare frecventă sau o spălare prost efectuată.

Un șorț de unică folosință poate reduce riscul contaminării încrucișate care poate apărea între alimentele gătite și alimentele crude. Este un articol care nu face decât să îmbunătățească practicile sanitare din cadrul unei bucătării profesionale.

Șorțul de unică folosință te ajută să economisești timp și efort. Atunci când un echipament de protecție este de unică folosință, efortul și timpul de igienizare necesar se reduc la minim. Spitalele sau firmele care activează în domeniul alimentar nu mai sunt nevoite să investească bani în spălarea și igienizarea acestor echipamente.

Șorțul de unică folosință este un produs care îi permite pielii să respire, astfel, cel care îl poartă poate să își ducă toate sarcinile la bun sfârșit fără probleme. În plus, nu permite stropilor să pătrundă prin el ceea ce înseamnă automat protecție sporită. Este ușor de folosit, mereu la îndemână.

Un șorț de unică folosință te va ajuta în mult mai multe situații decât te-ai fi așteptat, vei realiza și tu acest lucru.

Ultima oră

Comentariul meu