reduceri de toamnă la ochelarii de soare – la optyu faci cea mai bună alegere

E toamnă, soarele nu mai e la fel de puternic, ați spune că s-a terminat și sezonul ochelarilor de soare. Nimic mai greșit. Pe lângă faptul că iarna sunt indicați pentru a feri ochii de lumina puternică din sezonul rece, o pereche de ochelari de soare va fi mereu un accesoriu care face diferența. Cei de la OptyU știu acest lucru și vin cu reduceri semnificative la cele mai bune brand-uri de ochelari de soare.

Reduceri, reduceri, reduceri

Acum este momentul să mergeți la unul din cele trei magazine OpyU din oraș (Promenada Sibiu, Shopping City sau Bulevardul Nicolae Bălcescu). Au reduceri de până la 40% la absolut toți ochelarii de soare. Așa puteți să aveți în colecție o pereche de la Tom Ford, Valentino, Gucci, Bulgari, Versace, Dolce&Gabbana sau RayBan.
Promoția durează până în data de 10 octombrie inclusiv, așa că e timp să vă programați o vizită la OptyU.

reduceri de toamnă la ochelarii de soare – la optyu faci cea mai bună alegere

Rabla la ochelari

Și dacă tot mergeți la unul din magazinele OptyU și aveți rame pentru ochelari de vedere pe care nu le mai folosiți, donați-le. Specialiștii le vor recondiționa, iar apoi le vor dona la rândul lor, împreună cu lentilele necesare, persoanelor vârstnice dintr-un azil din Sibiu. În schimbul ramelor vechi, la achiziționarea altora noi, clienții nu vor plăti decât lentilele. Dacă însă își aleg o altă ramă, dar care nu face parte din program, din prețul acesteia li se va oferi o reducere. Această ofertă este valabilă toată luna octombrie.

 

Ultima oră

Comentariul meu