muzică live la sărbătorile toamnei de la palatul brukenthal din avrig

Binecunoscutul interpret sibian de muzică uşoară Adrian Orlea va avea grijă ca oaspeţii care vor ajunge în acest sfârşit de săptămână la Palatul Brukenthal Avrig să aibă parte de o atmosferă frumoasă şi un program muzical deosebit, cu multe şlagăre iubite româneşti, dar şi din repertoriul internaţional. Interpretul va cânta pe terasa Restaurantului Edenul Transilvaniei, obiectivul central ce găzduieşte Serbătorile Toamnei, aflate în plină desfăşurare la fosta Reşedinţă de vară a baronului Sameul Von Brukenthal.

Administratorii domeniului din Avrig şi-au propus ca Sărbătorile Toamnei să fie o adevărată invitaţie la relaxare, în compania unei porţii de mâncare bună de sezon, atmosferă frumoasă, încărcată de savorile şi culorile toamnei şi cele mai potrivite bâuturi pentru gusturile fiecărui vizitator.

Locul a fost amenajat astfel încât să se încadreze cât mai bine în poveştile şi farmecul deosebit al toamnei, să te trimită cu gândul la rodul pământului, la savoarea şi mireasma produselor.

Decor, atmosferă, mâncare şi savoare de toamnă…

Zona a fost decorată şi amenajată cu elemente naturale, rustice şi obiecte inspirate din obiceiurile, meşteşugurile şi tradiţiile specifice acestei perioade. Nu lipsesc binecunoscuţii dov leci, baloţii de paie, teascul şi zdrobitorul de struguri, mascotele din baloţi, dar nici alte elemente de sezon, toate acestea aducând un plus de farmec acestui loc încărcat de istorie şi civilizaţie.

De la finalizarea amenajărilor, locul a devenit celebru în mediul online, pasionaţii de fotografie şi fanii reţelelor sociale surprinzând aici instantanee din cele mai interesante.

Pentru Sărbătorile Toamnei, pregătiri deosebite au fost făcute şi pentru gurmanzii ce ajung în vizită la Palatul Brukenthal Avrig, oferta restaurantului fiind îmbogăţită cu numeroase preparate de sezon. De asemenea, sortimentele de băuturi recomandate şi servite în această perioadă sunt pregătite astfel încât să se potrivească perfect cu felurile de mâncare.

Din meniu special de toamnă nu lipsesc legumele gătite pe plita încinsă, purcelul şi berbecuţul la proţap, specialităţile din vânat etc. Toate aceste bunătăţi, dar şi multe altele, sunt inspirat completate cu programe muzicale live, degustări de vin şi diverse concursuri cu premii.

Cum se întâmplă în mod normal la orice sărbătoare, şi aici mâncarea poate fi stropită cu bere din belşug, must, vin de cea mai bună calitate şi alte băuturi alcoolice şi nealcoolice.

Sărbătorile Toamnei durează până în 18 octombrie

Luna de evenimente pregătită la fosta Resedinţă de Vară a baronului Samuel von Brukenthal se desfăşoară sub tema „Brukenthalfest” şi este prilejuită de aniversarea a 300 de ani de la naşterea fostului guvernator al Transilvaniei.

Ultima oră

Comentariul meu