Jumbo a ales locația magazinului de la Sibiu - Se deschide până în 2022

Jumbo va deschide un magazin în municipiul Sibiu. Compania a achiziționat anul acesta terenul, locația fiind în incinta celui mai nou parc de retail din județ, și anume Prima Shopping Center. Magazinul se va deschide până în anul 2022.

Jumbo a continuat achizițiile de teren pentru construcția de noi magazine în România. Compania a cumpărat, în prima parte a anului, mai multe terenuri în județul Iași, achiziții similare fiind semnate și în Sibiu.

La finele lunii iunie, Jumbo avea angajamente contractuale pentru construcția de clădiri în valoare de 12 milioane de euro în România, unul dintre magazine fiind la Sibiu. Viitorul hipermarket va avea o suprafață de aproximativ 14.000 mp.

Locația a fost aleasă în incinta celui mai nou parc de retail din județul Sibiu, la Prima Shopping Center care, odată cu finalizarea lucrărilor, va fi unul dintre cele mai mari centre de cumpărături din zona Transilvaniei.

Marele magazin de jucării ar urma să se deschidă până la finalul anului 2022.

CITEȘTE ȘI: Se deschide PRIMA Shopping Center – Noul mall al Sibiului așteaptă primii clienți din 7 octombrie

Prima Shopping Center, cel mai nou centru comercial din Sibiu, situat în zona de nord a municipiului, în apropierea ieșirii către autostradă, își deschide porțile curând. Unsprezece magazine vor fi inaugurate săptămâna viitoare, dintre care opt în data de 7 octombrie.

Ultima oră

Comentariul meu