VIDEO Zeci de oameni la coadă la Eon Gaz - ”Nu toată lumea se pricepe la calculator”

Cozile din fața Eon Gaz par să nu se mai termine niciodată. Cine trece pe strada Reconstrucției vede zilnic zeci și zeci de sibieni care așteaptă pe trotuar pentru a sta de vorbă cu unul dintre consultanți. Mulți dintre cei care stau la coadă nu își fac programare on line, cu atât mai puțin știu să plătească o factură pe internet sau să încheie un contract.

Cei care vin la sediul Eon au diferite probleme de rezolvat- au nevoie de factura care nu a mai venit acasă, au de încheiat un contract sau au cine știe ce altă nelămurire. Și cum, la telefon, spun ei, nu răspunde nimeni niciodată, nu au altă soluție decât să se prezinte la sediul firmei. Doar că unii dintre ei nu își fac nici programare on line, așa că nu e de mirare că zilnic se formează cozi.

YouTube video

Reprezentanții Eon spun însă că majoritatea problemelor pot fi rezolvate pe internet sau telefonic.

”Clienții care optează pentru deplasarea la Magazinul E.ON își pot planifica vizita prin intermediul serviciului E.ON eBooking pe www.eon.ro/programare-online, fiind preluați cu prioritate.

Totodată, clienții au posibilitatea să ne contacteze de acasă, pentru a evita așteptare la rând și aglomerația, mai ales în perioada pe care o traversăm.

Recomandăm clienților să utilizeze canalele de comunicare alternative online și telefonice puse la dispoziție de compania noastră. Acestea pot fi accesate astfel:
• apelând Call Center-ul la numerele de telefon: 0800 800 900 sau 0800 800 366 unde asistentul virtual Ioana oferă simplu și rapid informaţii utile legate de facturile de gaz/electricitate, 24/7. Totodată, consultanții E.ON pot prelua apeluri și oferi informații și soluții de luni până vineri între orele 08.00-20.00;
• prin formular la https://www.eon.ro/contact, e-mail la serviciiclienti@eon-romania.ro sau crearea unui cont E.ON Myline pe eon.ro/myline se pot efectua direct operațiuni legate de contul personal. Clienții care nu au un cont Myline îl pot activa pe eon.ro/myline;
• prin SMS la 0745 612 345 pentru autocitire index contor, info sold și confirmare plată;
• prin Live Chat direct din contul E.ON Myline sau din pagina de Facebook E.ON România”, spune Mihai Predulescu, purtător de cuvânt Eon.

 

Ultima oră

Comentariul meu