polițiștii caută un hoț de biciclete și cer ajutorul sibienilor - îl cunoașteți?

Polițiștii sibieni cer ajutorul cetățenilor pentru a prinde un hoț care a furat o bicicletă din fața unui magazin de pe Șoseaua Alba Iulia din oraș. Individul pare a fi un „profesionist”, judecând după modul de operare.

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de furtul de pe domeniul public a unei biciclete.  polițiștii caută un hoț de biciclete și cer ajutorul sibienilor - îl cunoașteți?

„La nivelul Poliției Municipiului Sibiu se află în lucru o cauză penală privind o infracțiune de furt calificat, faptă care s-ar fi produs în cursul nopții de 17/18 iulie a.c., o persoană de sex masculin ar fi sustras o bicicletă care era asigurată în locul special amenajat în fața unui agent economic de pe Șoseaua Alba – Iulia din municipiul Sibiu”, informează reprezentanții IPJ Sibiu. 

În imaginile atașate apare un bărbat, bănuit de săvârșirea acestei fapte, însă până la acest moment rămasă neidentificat de către polițiștii sibieni. Deși bicicleta era asigurată, individul a reușit să o fure cu ajutorul unui flex portabil. polițiștii caută un hoț de biciclete și cer ajutorul sibienilor - îl cunoașteți?

În acest context, polițiștii roagă cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană să contacteze telefonic Poliția Municipiului Sibiu, pe numărul telefon 0269/208211. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Înainte de a-l recunoaște cineva, se poate observa ca individul nu poartă masca in incinta magazinului.

    Populatia ar face bine să exprime cat mai mult spirit civic in aceasta perioada si autoritatile sa-si faca treaba.

    Suntem cu toții în aceași barca. Barca, care a luat deja apa.