șura mică a intrat în scenariul roșu - restricții și la mediaș, cisnădie, blăjel și gura râului
foto: arhivă

Autoritățile locale au actualizat lista localităților din județul Sibiu unde se aplică restricții din cauza ratei incidenței cumulate ridicate. Șura Mică a intrat miercuri în scenariul roșu, având o rată de infectare de peste 3/1.000. În Mediaș, Cisnădie, Blăjel și Gura Râului se aplică noi restricții, după ce incidența a trecut de doi.

Șura Mică este a cincea localitate din județul Sibiu care trece în „scenariul roșu”, având o incidență de 3,86/1.000 locuitori. În prezent, pe această listă se află municipiul Sibiu, Șeica Mică, Poplaca și Cârța, având toate o rată de infectare situată între 3 și 4/1.000 locuitori.

Până în data de 13 octombrie, locuitorii din Șura Mică trebuie să respecte o serie de resctricții. Și aici, la fel ca în Sibiu, s-a introdus certificatul verde. (VEZI AICI RESTRICȚIILE INTRODUSE)

De asemenea, tot de miercuri se introduc restricții în Mediaș, Blăjel și Cisnădie, iar de joi în Gura Râului, unde rata de infectare a trecut de 2/1.000 locuitori.

 

 

șura mică a intrat în scenariul roșu - restricții și la mediaș, cisnădie, blăjel și gura râului

Anexa este actualizată zilnic și poate fi accesată de pe site-ul Prefecturii Sibiu.

În ceea ce privește rata de incidență cumulată la nivelul județului Sibiu este de 2,58/1000 de locuitori în ultimele 14 zile. (VEZI AICI SITUAȚIA ÎN FIECARE LOCALITATE)

Ultima oră

Comentariul meu