psd a depus moțiune de cenzură împotriva guvernului: "stop sărăciei, scumpirilor și penalilor"

PSD a depus marți o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, a anunțat Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD.

PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor. Jos Guvernul Cîțu”, transmite Mediafax.

„Ne așteptăm ca în cel mai scurt timp, așa cum spune Constituția, să fi convocat BPR. Vom propune un program pentru citire și pentru vot astfel încât în cel mai scurt timp acest guvern incompetent să plece acasă”, a spus Grindeanu.

Întrebat despre faptul că în acest moment există 2 moțiuni de cenzură, prim-vicepreşedintele PSD a răspuns: „Eu știu că în țara asta trebuie să se respecte reguli și legi. Înțeleg tot de la dumneavoastră, pe surse, că CCR a hotărât în unanimitate că există conflict constituțional între Guvern și Parlament, astfel încât sesizarea Guvernului din acest punct de vedere a fost admisă totodată. Dacă curtea admite sesizarea Guvernului, deci există conflict, PSD va depune moțiunea. Asta am făcut”.

Grindeanu a făcut apel la cei care „se întreceau în a nu respecta regulile să fie de acord” cu dezbaterea și votarea rapidă a moțiunii PSD.

Ultima oră

Comentariul meu