descoperă 7 piese și accesorii utile pentru pc-ul tău

În ziua de azi, majoritatea oamenilor au un PC pe care îl folosesc zilnic, în diferite activități. Indiferent că te joci jocuri video, navighezi pe rețelele sociale sau muncești, ai nevoie de cele mai bune componente și accesorii, care să te ajute să îți desfășori activitatea în mod eficient și rapid. Pentru un randament ridicat, e important să alegi accesorii și echipamente periferice de calitate. Dacă vrei să afli care sunt piesele și accesoriile utile pentru pc-ul tău, citește în continuare acest articol. 

Iată ce componente îți pot îmbunătăți experiența!

Tastatura

Tastatura face parte din accesoriile pe care le folosești cel mai des, iar dacă ești un jucător de jocuri video, înțelegi și mai bine care este importanța acesteia în evoluția ta. Poți alege din mai multe tipuri de tastaturi, ca de exemplu: tastatură mecanică, tastatură fără conflict, tastatură iluminată, tastatură media, tastatură rezistentă la apă, tastatură cu mai multe profile sau rezistentă la șocuri. Alege-o pe cea ce ți se potrivește în funcție de nevoile tale, dar și de buget.

Mouse

Mouse-ul este un accesoriu important, fie că ești un utilizator obișnuit, fie că petreci ore în fața PC-ului. În funcție de experiență, poți opta pentru un mouse cu sau fără fir, pe senzor optic sau laser, cu posibilitatea de a schimba senzitivitatea (DPI) sau cu un anumit număr de butoane. 

Unitate optica

Cu o unitate optică poți să citești discuri optice de formate diferite. Poți opta pentru o unitate optică internă, potrivită pentru montarea în carcasa PC-ului tău. Dacă nu ai încă o unitate optică în PC, poți alege una din magazinul de specialitate forit.ro, cunoscut pentru calitatea produselor, dar și pentru prețurile avantajoase. 

Mousepad

Dacă vrei să ai o arie optimă de mișcare cu mouse-ul, alege un mousepad de dimensiuni  mari. E important însă, să verifici grosimea, textura și materialul din care e construit mousepad-ul pe care ți-l dorești.

Procesor

Este una dintre cele mai importante componente ale pc-ului când vine vorba de rapiditatea cu care se mișcă calculatorul tău. În cazul în care dorești să faci prelucrarea unor fișiere de dimensiuni mari, atunci ai nevoie de un procesor de calitate.

Memorie RAM

Memoria RAM este folosită pentru a determina nivelul de performanță și ajută la stocarea datelor. În funcție de ce fel de programe vrei să rulezi pe PC, vei avea nevoie de mai multă sau mai puțină memorie. 

Placa video

Dacă ești un iubitor de filme și jocuri pe calculator, atunci ai simțit, cu siguranță, nevoia de a avea o imagine la o calitate superioară. Poți obține acest beneficiu cu ajutorul unei plăci video de calitate, cu o performanță superioară. Toate accesoriile și piesele descrise mai sus te pot ajuta să ai o experiență plăcută de fiecare dată când îți folosești PC-ul. Alege componente de calitate, în funcție de nevoile tale, dar și de buget. Investește în produse de top de care să te bucuri cât mai mult timp.

Ultima oră

Comentariul meu