terifiant: tânăr mort la sibiu - a fost găsit fără suflare într-o mașină lângă teatru
FOTO: arhivă

Caz șocant la Sibiu. Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost găsit fără suflare pe o stradă din municipiu. Acesta se afla într-un autoturism în apropierea Teatrului „Radu Stanca”.

Poliția din Sibiu a fost sesizată, joi seara, cu privire la faptul că pe bulevardul Corneliu Coposu se află o persoană inconștientă. Primele informații au fost că este vorba despre un bărbat, posibil decedat.

„La data de 23 septembrie, în jurul orei 23,00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată despre faptul că, pe Bulevardul Corneliu Coposu, în apropierea intersecției cu strada Berăriei, pe carosabil, se află o persoană decedată. La locul indicat polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Alba, decedat în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către un echipaj medical”, spune, pentru Ora de Sibiu, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din primele informații obținute de către polițiști a rezultat faptul că tânărului i s-ar făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism, nefiind constatate urme de violență. Echipajele medicale ajunse la fața locului au încercat să-l resusciteze, însă fără succes. Martorii spun că tânărul părea a fi sportiv.

„La scurt a sosit o ambulanță SAJ și a găsit în mașină pe locul din dreapta față un bărbat inconștient, aflat în stop cardio respirator. Împreună cu al doilea echipaj sosit au început manevrele de resuscitare și au continuat aproximativ 50 minute”, informează Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor exacte care au dus la deces. La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Ultima oră

Comentariul meu