agenda sportivă de toamnă la sibiu - inter stars ia ''grosul'' cu trei proiecte depuse

Finanțarea Agendei Sportive 2 va fi votată de consilierii locali în ședința din această lună. Proiectele au fost deja aprobate pentru ediția de toamnă a agendei. Trei dintre ele au fost depuse de Asociația Fotbal Club Inter Stars 2020, astfel că majoritatea bugetului pleacă înspre tinerii fotbaliști.

Fondurile nerambursabile pentru cele opt proiecte se ridică la suma de 198.000 de lei. Cei mai muți bani sunt alocați celor de la Inter Stars 2020 pentru trei proiecte depuse. Astfel, 71.000 de lei sunt alocați pregătirii și deplasării la meciuri a echipei de seniori. Alți 43.500 de lei sunt alocați pentru pregătirea și deplasările U11, U13 și U15 la meciurile din țară. Pentru pregătirea celor de la U17 și U19 sunt alocați 25.500 de lei, iar 8.000 de lei vor fi folosiți pentru perfecționarea continuă a jucătorilor de la Asociația Sportivă Fotbal Club Interstar Sibiu.

Celelalte patru proiecte au fost depuse de Asociația Club Sportiv Alpha Sport Team, Asociația Club Sportiv Motorsport Sibiu, Asociația Club Sportiv Rokan și Asociația Club Sportiv Sibiu Rally Team.

agenda sportivă de toamnă la sibiu - inter stars ia ''grosul'' cu trei proiecte depuse

Ultima oră

Comentariul meu