lidl-ul de la trei stejari, în linie dreaptă - primăria aprobă pud-ul parcului de retail
foto: arhivă

Municipalitatea sibiană supune aprobării Consiliului Local în ședința de la finalul lunii septembri PUD-ul pentru demolarea construcțiilor existente pe strada Fabricii, nr. 2 și construirea unui parc retail. În această locație va răsări un nou magazin Lidl care va fi asemănător cu cel construit pe strada Rusciorului.

Consilierii locali vor vota proiectul de hotărâre în ședința din data de 28 septembrie.

Sala de vânzare a noului LIDL, construit pe locul fostei fabrici de bere din Sibiu, va avea aproximativ 1331,00 metri pătrați, spațiile auxiliare se vor întinde pe 293,00 metri pătrați, la depozitul va avea circa 390,00 metri pătrați. Cât despre locurile de parcare, viitorul magazin va dispune de un număr de 109, iar 20,25% din suprafața totală a parcelei va fi reprezentată de zone verzi, adică peste 1.500 mp.

Magazinul va conține stație de încărcare a mașinilor electrice

Circulația se va face, pentru utilizatori, dinspre strada Bâlea și pentru aprovizionarea cu marfă dinspre strada Fabricii. Accesul pietonal se va realiza pe trotuarele aferente străzilor ce delimitează terenul pe care se va construi noul magazin.

Lucrările de amenajare și modernizare a carosabilului, trotuarelor, iluminatului public și de branșare la rețelele edilitare publice se vor face pe cheltuiala investitorului.

Ultima oră

Comentariul meu