patru mașini implicate într-un accident la sibiu - a fost lovit și un pieton
foto: arhivă

Un accident rutier a avut loc, marți după amiază, la Sibiu, în intersecția dintre strada Semănătoarelor cu Batozei. Patru mașini sunt implicate, iar în urma coliziunii un pieton a fost acroșat.

Potrivit polițiștilor sibieni, două mașini au intrat în coliziune, iar în urma impactului alte două autoturisme parcate au fost acroșate. De asemenea, un pieton a fost lovit. Acesta are 21 de ani și este din județul Brașov și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD în municipiul Sibiu, str. Semănătoarelor la un accident rutier produs între mai multe autoturisme. În urma accidentului a rezultat o persoană rănită, un bărbat de aproximativ 21 ani, care a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu cu escoriații și dureri la nivelul capului”, scrie Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzei producerii accidentului. Șoferul autoturismului condus pe strada Batozei are 22 de ani, iar celălalt care circula pe drumul prioritar are 28 de ani. Ambii sunt sibieni.

Ultima oră

Comentariul meu