Tânăr prins drogat cu cannabis la volanul unei mașini neînmatriculate
FOTO arhivă

Un bărbat a consumat cannabis, iar apoi a plecat la plimbare cu mașina prin Șeica Mare. Polițiștii l-au depistat în afara localității și, în urma verificărilor, au constatat și că mașina nu era înmatriculată. Acum sibianul are dosar penal.

„La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 18,45, în afara localității Șeica Mare, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe DC 5 de către un localnic în vârstă de 33 de ani. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la substanța THC-5, Cannabis, bărbatului fiindu-i recoltate ulterior probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. De asemenea, s-a constatat că autoturismul condus este neînmatriculat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Ultima oră

Comentariul meu