O puștoaică din Sibiel s-a urcat la volan fără permis chiar de ziua ei - A primit „cadou” un dosar penal
foto: arhivă

O adolescentă din Sibiel a primit „cadou” de la polițiștii sibieni un dosar penal, iar asta fiindcă s-a urcat la volanul unui autoturism neînmatriculat chiar de ziua ei.

„La data de 18 septembrie, în jurul orei 14,45, pe DJ 106E, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus dinspre Sibiel spre Orlat. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că la volanul autoturismului se afla o tânără în vârstă de 16 ani, din Sibiel, iar autoturismul este neînmatriculat”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis,  respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

În aceeași zi, în jurul orei 12,00, la Tălmaciu, polițiștii sibieni au mai depistat un localnic, în vârstă de 33 de ani, care conducea o mașină fără să aibă permis. Pe numele acestuia s-a deschis un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile articolului 335, aliniatul 1 din Codul Penal.

Ultima oră

Comentariul meu