foto: accident pe șoseaua alba iulia - o mașină a intrat într-un stâlp

Un accident rutier a avut loc, luni seara, pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu. O mașină a intrat într-un stâlp de beton. Șoferul a rămas încarcerat.

Potrivit polițiștilor sibieni, la intersecția dintre Șoseaua Alba Iulia și strada Vasile Cârlova, șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. Conducatorul auto are 29 de ani și este din județul Dolj.

În urma impactului, acesta a rămas încarcerat între fiarele mașinii, fiind scos de echipajele ISU Sibiu ajunse la fața locului. Ulterior, acesta a fost dus la spital cu un echipaj SAJ Sibiu. foto: accident pe șoseaua alba iulia - o mașină a intrat într-un stâlp

„Bărbatul a fost descarcerat și ii s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul SMURD și un echipaj SAJ cu medic fiind transportat la UPU, conștient”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Pacientul a suferit un traumatism la mâna stângă, fiind echilibrat hemodinamic și respirator.

Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui accident. În zonă se circulă îngreunat spre centrul municipiului.

Ultima oră

Comentariul meu