zeci de amenzi în județul sibiu pentru nerespectarea carantinei
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au continuat acțiunile de verificare în contextul stării de alertă. S-au aplicat o mulțime de amenzi persoanelor care nu respectă carantina și celor care nu poartă masca de protecție.

Astfel, 660 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina. De asemenea, au fost verificate 36 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 240 de mijloace de transport, din care 6 mijloace de transport în comun.

„În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 17.500 de lei, dintre care 4 sancțiuni pentru nerespectarea măsurii carantinei, în valoare de 16.000 de lei, 7 sancțiuni pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție, în valoare de 1.500 de lei și 1 sancțiune cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea”, informează reprezentații Prefecturii Sibiu.

Pentru nerespectarea măsurii carantinei, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei unui tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat și carantinat în orașul Săliște, depistat în municipiul Sibiu, pe Bulevardul General Vasile Milea.

De asemenea, tot pentru nerespectarea măsurii carantinei, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au sancționat o femeie în vârstă de 27 de ani, din Copșa Mică, un bărbat în vârstă de 28 de ani din Axente Sever și un bărbat în vârstă de 69 de ani, din satul Cenade, cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare.

Ultima oră

Comentariul meu