programul ”rabla” pentru sibieni la ramele pentru ochelarii de vedere optyu dar și reduceri de toamnă

La început de toamnă e bine să faci cumpărături pentru că mai toate magazinele au reduceri. Iar achiziția unor ochelari de brand la preț redus este o idee excelentă. Nici nu ar mai trebui menționat că la OptyU se găsește cea mai variată ofertă atât la ochelarii de soare, cât și la cei de vedere, acum cu prețuri reduse. Mai mult, se reia programul prin care cei de la OptyU primesc rame de ochelari de vedere folosite, iar în schimbul lor oferă gratuit unele noi. Ramele vechi vor fi recondiționate și vor ajunge la vârstnicii dintr-un azil din Sibiu.

Reduceri de toamnă

Chiar dacă vara s-a terminat, ochelarii de soare rămân un must have. Pot fi purtați și în zilele de toamnă, dar și iarna, când lumina soarelui e puternică. Așa că acum este momentul să profitați de reducerile de la OptyU. Acestea ajung la 20% atât la ochelarii de soare, cât și la ramele de vedere.

Iar, dacă alegeți un produs de la Polaroid veți plăti cu 50% mai puțin.

Promoțiile toamnei nu se termină însă. Studenții și copiii beneficiază de 30% reducere la rame și 10% pentru lentilele de vedere.

programul ”rabla” pentru sibieni la ramele pentru ochelarii de vedere optyu dar și reduceri de toamnă

”Rabla„ pentru ochelari

OptyU a desfășurat în anii trecuți un program prin care se primeau ramele vechi ale ochelarilor de vedere, se recondiționau și apoi erau oferite, împreună cu lentilele adecvate, bătrânilor din azilurile din Sibiu. Acum revin cu această acțiune care aduce beneficii atât celor din azile, cât și celor care oferă ramele vechi. Și asta pentru că în schimbul lor, la achiziționarea altora noi nu vor mai plăti decât lentilele. Dacă însă își aleg o altă ramă, dar care nu face parte din program, din prețul acesteia li se va oferi o reducere.

Promoțiile OptyU se desfășoară până la finalul lunii, în toate cele trei magazine: cel de pe Nicolae Bălcescu, cel de la Promenada Sibiu și cel de pe galeriile Carrefour din Șelimbăr. Aici însă, OptyU și-a schimbat locația. Nu e greu de găsit, pentru că e exact vis-a-vis de cea veche.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu