infracțiuni la 71 și 25 de ani - bărbați fără permis, prinși la volan în slimnic și avrig
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au întocmit două dosare penale pe numele a doi bărbați care au condus fără permis. Unul dintre ei are 71 de ani și este din Slimnic, iar celălalt are 25 de ani și a fost prins la Avrig.

Astfel, la data de 14 septembrie, în jurul orei 11,45, în localitatea Slimnic, polițiștii rutieri au depistat un localnic în vârstă de 71 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Lungă deși nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La aceeași dată, în jurul orei 12,45, în orașul Avrig, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe strada Mihai Viteazu. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii avrigeni au constatat că la volan se afla un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Alba, care nu posedă dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Astfel, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu