daniel chelcea este noul manager al spitalului județean sibiu

Daniel Chelcea este noul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu. Acesta a fost singurul candidat care a participat la concurs și a fost declarat admis de comisie.

Consilierul județean Adrian Echert a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că Spitalul Județean are manager.

„Tocmai s-a încheiat concursul pentru postul de manager al spitalului județean Sibiu și singurul candidat care a participat a fost declarat admis de către comisie. Îi urez succes domnului doctor Daniel Chelcea în noua sa calitate de manager și sper să avem o gestionare cât mai buna a noului val pandemic ce a început deja”, spune Echert într-o postare pe Facebook.

Din luna noiembrie 2020, pe când ne aflam în plin val trei al pandemiei de coronavirus, Direcția de Sănătate Publică Sibiu a avut conducere militară. Atunci a fost detașat aici, de la Spitalul Militar, Daniel Chelcea, medic ORL-ist. În august a acestui an, Chelcea s-a hotărât să participe la concursul de la Județean și și-a depus candidatura.

La anteriorul concurs, niciuna dintre candidate nu a obținut notă de trecere. Printre acestea s-a aflat și fostul manager al spitalului, Liliana Coldea.

Rezultatele vor fi afișate în curând pe site-ul Instituției.

Ultima oră

Comentariul meu