doi dintre câinii care mușcă oamenii pe câmp la șelimbăr au fost prinși - „continuăm căutările”

Mai multe persoane care locuiesc în zona cartierului Arhitecților din Cisnădie și strada Doamna Stanca din Șelimbăr au fost mușcate de câinii vagabonzi care își fac veacul de câteva săptămâni pe câmp. Autoritățile locale au organizat acțiuni comune pentru a-i prinde însă, până în prezent, doar doi dintre cei șapte patrupezi au fost prinși.

O haită de câini umblă de mai multe săptămâni pe câmpul de la marginea Sibiului, între cartierul Arhitecților din Cisnădie și magazinul Dedeman din Șelimbăr. Mai multe persoane au fost atacate, iar un bărbat a ajuns la spital după ce a fost mușcat. O femeie a fost, de asemenea, atacată, în timp ce se afla la plimbare cu fetița sa.

CITEȘTE ȘI: Oameni atacați pe câmp la Sibiu – „M-am apărat cu haina fetiței pe care au sfâșiat-o”

Poliția Locală din Șelimbăr, împreună cu Serviciul de Ecarisaj al municipiului Sibiu, continuă căutările câinilor vagabonzi de pe câmp. Extrem de agresivi, aceștia le pun probleme cetățenilor care, de frică, ocolesc zona.

„Miercurea trecută s-a desfășurat o acțiune comună pe câmp. Atunci nu au fost prinși câinii. În cursul zilei de ieri (n.red.: luni) un coleg de la Poliția Locală și Echipa de Ecarisaj au fost din nou în zonă și, din informațiile mele, au fost prinși doi câini”, spun reprezentanții Poliției Locale Șelimbăr.

Autoritățile spun că vor continua căutările și zilele viitoare.

Ultima oră

Comentariul meu