uita de mucegai cu placile skamowall - solutia antiumezeala de ultima ora!

Atunci cand vine momentul sa te muti in noul tau camin, e normal sa fii plin de entuziasm vazandu-ti visul realizat si toate dorintele tale prinzand viata! Ceea ce iti poate aduce si o mai mare satisfactie este momentul in care reusesti sa-i redai o cu totul alta infatisare si un sentiment de ,,acasa”, unei locuinte vechi pe care ai achizitionat-o!

Cu toate acestea, exista si posbilitatea de a intampina anumite impedimente la care nu te-ai fi gandit inainte de luarea decizii de a renova casa, cum ar fi prezenta umiditatii, mucegaiului si a igrasiei! Acest impediment a fost intampinat de proprietarul din video-ul ce urmeaza care la fel a decis renovarea unei case vechi! In urma unei perioade de documentare si analizare a situatiei, acesta a aflat cea mai buna metoda de a rezolva problema umiditatii din pereti si anume placile de silicat (care se folosesc si la constructie de seminee pe lemne), o metoda antiumezeala pereti, pentru infiltrare apa pereti etc.

YouTube video

Asadar, iti facem cunostinta cu una dintre metodele care au dovedit cea mai mare eficienta in indepartarea mucegaiului, mirosului neplacut, umiditatii si igrasiei! Alegand sa utilizezi placile SkamoWall din silicat de calciu – o solutie antimucegai pereti de eliminare a umezelii si a igrasiei din caminul tau, vei pune bazele unui mediu sanatos unde familia ta poate respira in siguranta, fara riscul de a se imbolnavi din cauza efectelor negative ale mucegaiului si igrasiei asupra sanatatii umane!

Rezultatele au fost si ele pe masura asteptarilor, proprietarul casei dovedindu-se a fi foarte multumit de alegerea facuta si eliminand complet petele de pe pereti, iar astfel avand parte de pereti sanatosi si care nu presupun niciun fel de riscuri!

Ce sunt mai exact placile de silicat calciu SkamoWall? Acestea reprezinta un sistem modern, care se concentreaza pe izolarea peretilor dintr-o anumita incapere! Mai exact, o metoda de a indeparta umezeala din pereti care formeaza un sistem de izolatie cu proprietati de absorbtie, asigurand integritatea caminului si siguranta familiei tale!

uita de mucegai cu placile skamowall - solutia antiumezeala de ultima ora!

Sistemul de placi ofera posibilitatea utilizarii in orice incapere, de la cele care prezinta o umiditate mai mare (baie/bucatarie), cele cu temperatura fluctuanta sau instabila, si pana la spatiile cu pereti exterior sau comuni, aceasta numarandu-se printre cauzele primare ale aparitiei mucegaiului!

Ai posibilitatea de a te bucura de un perete complet functional, care respira corect si nu retine umezeala, alegand sa aplici astfel de placi din silicat de calciu pe suprafata peretelui! Mai mult, placile pot fi atasate si peste tencuiala, cu un sistem eficient si rapid de montare si fara a fi nevoie de abilitati speciale, ci necesitand doar putina indemanare si cunostinte minime cu vedere la finisajul interior! Iata care sunt pasii:

  • Taierea placilor
  • Aplicarea adezivului pe perete
  • Aplicarea placilor pe perete
  • Indreptarea lor (finisajul final)

Prezentarea in detaliu a pasilor ce trebuie urmati in aplicarea placilor de silicat de calciu SKAMOWALL:

uita de mucegai cu placile skamowall - solutia antiumezeala de ultima ora!

Astfel, urmand pasii de mai sus si alegand placarea cu panourile SkamoWall – solutie antiumezeala peretiultramoderna, umiditatea care vine din exterior si care este mai apoi condusa in mod control spre interior, va fi absorbita! Un astfel de sistem izolator se potriveste pentru aproape toate tipurile de zid structural, precum caramida, beton, beton leca, exceptie facand lemnul!

Iti punem la dispozitie un sistem complet de placi, plasa, adezivi, grund si alte elemente necesare in placarea peretilor care au fost supusi efectelor daunatoare ale umezelii, mucegaiului, igrasiei sau umezelii la colturi! Descopera o metoda profesionala, rapida si eficienta pentru peretii ce contim umezeala!

uita de mucegai cu placile skamowall - solutia antiumezeala de ultima ora!

Deci, iti doresti sa ai parte de pereti sanatosi, fara umezeala si sa rezolvi rapid problema, indiferent de cat de veche este locuinta achizitionata? Placile din silicat calciu SkamoWall sunt metoda perfecta care vor tine la distanta umezeala, mucegaiul, condensul sau igrasia, pentru totdeauna! Desigur, eficienta si rapiditatea acestei solutii nu o claseaza printre cele mai ieftine insa, cu siguranta, este in topul solutiilor performante de eliminare in mod sanatos a mucegaiului, umiditatii sau igrasiei!

Mai jos poti descoperi pe scurt beneficiile placilor SkamoWall:

  • Neutralizeaza mucegaiul – actioneaza prin procesul de absorbtie a umezelii si de eliminare a acesteia, sporind in acest fel rezistenta la cresterea mucegaiului;
  • Prezinta o valoare de izolare avantajoasa – tinand la distanta mucegaiul sau umezeala datorita valorii lambda 0,066;
  • Prezinta o rezistenta mare la foc – placile SkamoWall dovedesc cea mai mare clasificare de incendiu, in conformitate cu sistemul european de clasificare la incendiu EN;
  • Proces facil de taiere si modelare – in mod rapid si simplu si folosind unelte obisnuite, de mana; (cu acest sistem poti avea tot felul de idei amenajare casa)
  • Proces rapid de montare – placile SkamoWall prezinta o montare facila si in cativa pasi;
  • Capacitati de fixare a suruburilor – panoul SkamoWall contine spatii pentru fixarea suruburilor, fara a fi nevoie de alte prize de perete pentru fitinguri simple!

uita de mucegai cu placile skamowall - solutia antiumezeala de ultima ora!

AVANTAJELE SISTEMULUI DE PLACI IZOLATOARE DIN SILICAT DE CALCIU SKAMOWALL:

Ca o ultima specificare, placile de silicat puse la dispozitie de noi sunt produse de calitate superioara, confectionate din materiale durabile, fiind totodata si produse ecologice, non-toxice, sterile si care nu emana miros! Pot fi utilizate fara riscuri datorita faptului ca nu contin substante chimice care dauneaza sanatatii si dispun de o durata lunga de viata, fara a mucegai sau putrezi! Alege sa te bucuri de un camin cu pereti aerisiti si sanatosi alaturi de cei dragi tie in deplina siguranta!

Inlatura problema mucegaiului, igrasiei, condensului sau umiditatii intr-un mod rapid si facil cu ajutorul sistemelor moderne de izolatie cu placi de silicat de calciu! Datorita puterii de absorbtie si eliminare a umezelii, specifica placilor SkamoWall, nu vei mai avea de-a face cu riscurile umezelii, mucegaiului si igrasiei atunci cand temperatura din camera se schimba!

Ultima oră

Comentariul meu