județul sibiu - locuri de ajutor de șef de post scoase la concurs în cadrul poliției române

Poliţia Română a scos la concurs peste 400 de locuri de ajutor de şef de post în toată țara. Încadrarea se face din sursă externă, cu scopul reducerii deficitului de personal.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene ale Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Înscrierile se fac online, la unităţile de poliţie care au scos posturile la concurs, în perioada 13-24 septembrie, inclusiv în zilele nelucrătoare.

În perioada 11-19 octombrie, candidaţii, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice. În 23 octombrie va avea loc proba scrisă, de tip test grilă.

„Înscrierea candidaţilor se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi <admis> să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute”, a transmis Poliţia Română, scrie Mediafax.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, în perioada 13 – 24 septembrie 2021. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente se regăsesc, începând de astăzi (13.09.2021), pe site-urile inspectoratelor de poliție județene, transmite Poliția Română într-un comunicat pe Facebook.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu