accident mortal la cristian - motociclist lovit în plin de o mașină

Un accident rutier grav a avut loc, luni dimineața, la ieșire din Cristian către Sibiu. Un motociclist a fost lovit de o mașină. Acesta a fost rănit grav, leziunile fiind incompatibile cu viața. Echipajele medicale ajunse la fața locului au declarat decesul.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Sibiu a murit, luni dimineață, după ce a fost lovit de o mașină. Acesta se afla pe motocicletă. accident mortal la cristian - motociclist lovit în plin de o mașină

„DN 1, ieșire din Cristian spre Sibiu, coliziune între o motocicletă și un autoturism conduse pe aceeași direcție, spre Sibiu. Din păcate, impactul a avut ca rezultat decesul motociclistului, un sibian în vârstă de 47 de ani. Autoturismul a fost condus de către un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Cristian”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

accident mortal la cristian - motociclist lovit în plin de o mașină

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD cu medic. Din păcate, motociclistul prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu