imagine incredibilă - un preot butonează telefonul în timp ce spovedește enoriașii

Incredibil – Un preot din Năvodari stă pe telefon în timp ce spovedește o persoană. Acesta se pare ca are mai multe afaceri.

Preotul Andrei Salomia din Năvodari a devenit unul dintre marii investitori locali în turism. Slujitorul Domnului, care deține deja câteva zeci de case de vacanță, vile și un bloc cu destinație turistică, va construi încă un imobil în Mamaia.

Preotul Andrei Salomia, Valentina Salomia și firma Fox Concept Invest SRL solicit Agenției pentru Protecția Mediului Constanța autorizarea unei investiții în zona de nord a stațiunii Mamaia, respectiv construcția unui imobil de locuințe colective și unități destinate turismului cu 7 etaje, scrie Replica de Constanța.

Andrei Salomia este parohul Bisericii Buna Vestire și fost consilier local la Năvodari. Fața bisericească nu se află la prima investiție în turism.

Preotul este deja proprietarul unui bloc de 4 etaje cu locuințe de închiriat turiștilor, deține un complex cu 10 case de vacanță și două vile, toate în Mamaia Nord.

”Poate era ceva urgent”

Iar afacerile merg și mai bine dacă este implicată și biserica, din moment ce același preot a depozitat, la un moment dat, în lăcașul de cult mobilierul de pe terasa din Mamaia a fiului său.

”Poate era ceva urgent”, a fost replica preotului afacerist, în timp ce Arhiepisopia Tomisului i-a ”recomandat părintește părintelui ca, în astfel de situații, să lase telefonul cuiva de încredere, pentru o comunicare mai eficientă”, scrie PROTV.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Poate scria in grupul de Wapp cu sfinții si Dumnezeu păcatele doamnei respective, ca daca are linie directă…Sigur asta făcea ca nu s-a luat cu treburi pământești, ce preot dar asta?