zona alba iulia – noul punct de interes al companiilor din sibiu și cluj napoca

New Concept Living își îndreaptă atenția spre județul Alba care este în plină dezvoltare și deschide un punct de lucru chiar în orașul Alba Iulia. Principalul motiv care determină o dezvoltare în această direcție este autostrada A10. Aceasta comprimă practic timpul petrecut în trafic și schimbă complet dezvoltarea unei așezări. Totodată, nu trebuie omis faptul că în ultimii ani s-au construit case și blocuri noi în Alba Iulia, proces datorat atât facilităților existente cât și zonei frumoase.

Alba Iulia nu este doar Alba Iulia. Municipiul și implicit zona extinsă Sebeș – Ciugud – Teiuș – Aiud, precum și alte zeci de localități amplasate la mai puțin de 30 de minute cu mașina devin un nou punct de reper în Transilvania. De asemenea, pentru multe companii și investitori din Sibiu și Cluj, Alba Iulia și orașele din jur devin puncte de interes, iar marile companii vor genera numeroase locuri de muncă.

Astăzi, Alba Iulia este legată de Sibiu 100% prin autostradă. Astfel, în doar 40 de minute cu mașina poți ajunge cu ușurință în orice punct din Alba Iulia. Acesta este un lucru care facilitează deschiderea unui punct de lucru aici. Nu suntem singurii care anticipăm explozia zonei și ne extindem spre Alba Iulia, Sebeș. Același lucru se va întâmpla și cu alte companii de la Cluj, după ce tronsonul Cluj Napoca – Alba Iulia va putea fi parcurs doar pe autostradă. În Alba și numeroasele localități din jur există o forță mare de muncă, care abia așteaptă noi oportunități.”, ne-a spus Tibor Konrad, CEO New Concept Living.

Forța de muncă în Sibiu și Cluj este mai scumpă decât în Alba Iulia. Acesta este un alt aspect care determină companiile să-și extindă sau chiar să își mute producția / serviciile spre zona Alba – Sebeș și toate localitățile din jur. Nu este relevantă doar populația orașului Alba Iulia în această statistică, ci vorbim despre forța de muncă din zecile de localități amplasate în imediata proximitate a urbei.

Orașul liniștit, oamenii primitori, parcurile frumoase și îngrijite precum și străzile curate se numără printre principalele motive pentru care oamenii se bucură să locuiască aici. Anual, mulți români aleg să sărbătorească aici Marea Unire, iar Cetatea Alba Carolina se numără printre cele mai vizitate puncte turistice din România.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu