foto: camping în cartierul arhitecților - mai mulți romi au instalat corturile lângă un parc și fac mizerie

Câteva corturi au apărut, de curând, în apropierea unui loc de joacă pentru copii din Cartierul Arhitecților. Romii și-au făcut propriul camping aici, iar locuitorii din această zonă sunt indignați de faptul că, în urma lor, rămân o groază de gunoaie.

foto: camping în cartierul arhitecților - mai mulți romi au instalat corturile lângă un parc și fac mizerie

De ceva vreme, câțiva romi locuiesc în cartierul Arhitecților, pe spațiul verde, din apropierea unui loc de joacă pe copii. Locuitorii din zonă spun că persoanele respective fac mizerie și aruncă o groază de deșeuri la voia întâmplării.

„Persoanele de etnie romă stau lângă parcul pentru copii de pe strada Irina Rossetti din cartierul Arhitecților. Fac mizerie în zonă”, spune un cititor Ora de Sibiu. foto: camping în cartierul arhitecților - mai mulți romi au instalat corturile lângă un parc și fac mizerie

Potrivit imaginilor, corturile se află pe zona verde de lângă parc. În apropiere sunt blocurile, dar și parcarea pentru mașini. Prin iarbă se pot vedea mai multe ambalaje și peturi. foto: camping în cartierul arhitecților - mai mulți romi au instalat corturile lângă un parc și fac mizerie

În urmă cu doar câteva luni, la Șelimbăr, pe câmpul din apropiere de strada Doamna Stanca, mai multe persoane de etnie romă și-au făcut case. Poliția Locală i-a evacuat atunci. DETALII AICI. 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nu stiu ce au…dar mai bine să le dea buna ziua cel puțin atunci când merg sa.si duca gunoiul, decat sa se plângă! Mizerie e in sufletele noastre, dar nu o mai recunostem! O fac altii!!!

  2. Ce aveti cu acesti indivizi ,care se considera vesnic discriminati?Si au pus corturile si petrec ultimele zile de vara in natura.